info.deutsch


partia e minoritetit Egjiptian


libri i vizitoreve kliko


e-mail
Copyright © 2002 Ekrem Abazi
Ndryshimi i fundit me 27.06.2014
ne ora 15:00

Mirë se vini në web-faqen ebuqja


Egjiptianet Kosovare ne Gjermani festuan
Diten Kombetare - 24 Qershorin
e vitit 2013 - - - - kliko


Fjalimi i plotë i zt.Xhevdet Nezirajt Deputet i Kuvendit të Kosovës
dhe Kryetarit të IRDK -
- klikoSHKRESA E QERIM ABAZIT
DERGUAR SHKELZEN MALIQIT,
Analistdhe Kontribues i Gazetes Express
- - - lexo
Shoqata e Egjiptianëve-Kosovarë "KLEOPATRA" në Konstanz
feston Dhjetëvjetorin e ditës së themelimit
- - - lexo


Raport pune nga mbledhja e Egjiptianeve
Kosovare te Diaspores
te mbajtur
me 8 Janar 2011 Gjerman
i - -
lexoE pame për

QERIM ABAZIN
(25.09.1950-23.07.2014)

Me dhembje dhe pikllim të thell, njoftojm të gjith miqtë, shokët dhe dashamirët se me rastin e vdekjes se babait ton Qerim Abazit,
djemt Ekremi dhe Gazmendi, si dhe mbar familja Abazi
hapin të pame të
Dielen me,03.Gusht.2014,
prej ores - 10:00 deri në ora - 16:00.
Adresa :
Rosenegg str. 15
78244 Gottmadingen
Hendy:
01726667235 ose 01724012594
Tryez me Rastin e ditës së Egjiptianeve


Me rastin e ditës kombëtare të Egjiptianëve Kosovarë/Ballkanik
Sadedin Delija ndihmon bashkëatdhetarët----- kliko
në foto

koncert Sarland


Egjiptianet e Shqiperisë
Egjiptianet e Shqiperisë takim me Sali Berishen


Nderimet e fundit
kushtuar Kryetarit të shoqates së
parë
të Egjiptianëve të Kosovës të ndjerit
VESEL KODROLLIT
- - -
lexofottovRrahman Miftari

RRAHMON MIFTARI - FIGURE E NDRITESHME
E HISTORISE SONE EGJIPTIANE NE KOSOVE
---- lexo
Historia e Identitetit EgjiptianHistoria e Identitetit te Ashkalive